Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Ventilationsanlæg

Skab et godt indeklima

Et ventilationsanlæg er med til at skabe et godt indeklima og er derfor næsten uundværligt i kontorlandskaber og andre arbejdsmiljøer, hvor mange mennesker går tæt op ad hinanden dagen lang. BARIDI leverer og monterer autoriserede klimaløsninger fra Daikin, der bidrager til frisk luft og en behagelig temperatur.

BARIDI – montering og vedligeholdelse af ventilationsanlæg

BARIDI er et køle- og ventilationsfirma, der specialiserer sig i at levere kundespecifikke løsninger til erhvervslivet. Vi har været i branchen siden 1992, og igennem vores mange år i branchen har vi opbygget en bred viden om køle- og klimaløsninger. Vi kan således tilbyde alt fra projektering, installation og service af ventilationsanlæg i kontormiljøer til komplette kvalitetsløsninger indenfor ventilation til industrien.

Siden 2009 har vi været ISO 9001 certificerede, og du derfor garanteret, at vores arbejde lever op til alle gældende standarder for kvalitetsstyring. Og da vi samtidig bestræber os på at levere løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes krav, er du altid sikret et produkt, der imødekommer lige netop dine behov – hverken mere eller mindre.

Ventilationsanlæg til kontoret og ventilation til industrien

Som et alsidigt ventilationsfirma leverer BARIDI løsninger til mange forskellige brancher. Vi forhandler produkter fra den japanske producent Daikin, der er kendt for deres innovative kvalitetsløsninger indenfor klimastyring, som tager højde for både sundhed, sikkerhed, stabilitet og miljø.

Daikins produktkatalog er omfattende, og vi kan derfor levere såvel ventilationsanlæg til mindre kontorer og butikker som omfattende løsninger indenfor ventilation til industrien. Har du for eksempel behov for et ventilationsanlæg til kontoret, der sørger for regelmæssig udskiftning af luften og en behagelig opholdstemperatur, er vi gerne behjælpelige med korrekt dimensionering og montering, ligesom vi også er leveringsdygtige i anlæg, der sørger for ventilation af dampe og procesvarme i industrien.

Vi kan kort sagt levere løsninger til ethvert behov, når det handler om ventilation, og du kan derfor altid kontakte os, hvis du har brug for et ventilationsanlæg eller en anden løsning indenfor klima og køl.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har din virksomhed behov for en skræddersyet klimaløsning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på montering eller service af et ventilationsanlæg, er du altid velkommen til at kontakte BARIDI.

I løbet af vores mange år i branchen har vi hjulpet en bred vifte af kunder med klimaløsninger – blandt andet DONG, Maersk, Yousee og Garmin. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at opfylde dine behov for ventilation – uanset hvor store eller små de måtte være.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Alle vores køle- og varmeanlæg er sat op med CTS styring

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os