Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Varmepumpe anlæg

Salg af varmepumper og montering

En varmepumpe udnytter energien i udendørsluften og anvender den til opvarmning og nedkøling indendørs. Hos BARIDI kan vi tilbyde levering af luft-til-vand og luft-til-luft varmepumper samt korrekt montering og rådgivning om produkterne.

BARIDI – salg af varmepumper og montering

BARIDI er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i køle- og klimaløsninger, salg af varmepumper samt montering, service og professionel rådgivning.

Vi har været i faget siden 1992 og har i løbet af vores mange år i branchen tilegnet os en bred viden om såvel kundespecifik rådgivning som salg af varmepumper samt montering og service. Dermed er du altid sikret en komplet kvalitetsløsning, der tager udgangspunkt i dine behov, når du vælger os til at stå for montering af en varmepumpe.

Montering af varmepumper fra Daikin

Hos BARIDI har vi valgt at føre produkter fra den japanske producent Daikin, som er en af verdens førende producenter og leverandører af varme, ventilation og luftkonditionering. Daikin overholder alle gældende krav til sundhed, miljø, sikkerhed og ikke mindst kvalitet, og virksomhedens produkter er således det sikre valg for forbrugere, der ønsker en både stabil og bæredygtig løsning med komforten og brugervenligheden i centrum.

Lader du samtidig BARIDI stå for levering af varmepumperne og montering, er du sikret at få det fulde udbytte ud af dine Daikin produkter.

Luft-til-luft, luft-til-vand og industri varmepumper fra Daikin

Luft-til-luft varmepumperne fra Daikin udnytter energien i udendørsluften og omdanner den til varme eller kulde. Varmepumpen kan altså både fungere som opvarmnings- og nedkølingskilde, ligesom den også er med til at udskifte indendørsluften. En luft-til-luft varmepumper er derfor gavnlig i både sommer- og vinterhalvåret – og er med til at bidrage til et bedre indeklima året rundt.

BARIDI tilbyder også luft-til-vand varmepumpe montering, hvis du søger en fleksibel løsning til opvarmning og nedkøling af både lokaler og brugsvand. En luft-til-vand varmepumpe er en både stabil og energieffektiv løsning og er ligesom luft-til-luft et både billigere og mere bæredygtigt alternativ til ældre former for opvarmning.

Produkterne fra Daikin egner sig både til privat brug og i industrien, og varmepumperne er nemme at tilpasse til en bred vifte af varme- og køleenheder. Du er derfor sikret en høj fleksibilitet og nem betjening, når du vælger Daikin varmepumperne – og montering og service klarer vi naturligvis.

Kontakt os for montering af varmepumper og service

Har du spørgsmål til varmepumper, service og montering, eller ønsker din virksomhed et seriøst tilbud på en industri varmepumpe, er du altid velkommen til at kontakte BARIDI.

Luft luft

Luft vand

Høj temperatur
Daikin Altherma - Højtemperatur til renoveringer (ERRQ-AVI)

Lav temperatur
Daikin Altherma - Lavtemperatur til nye huse

Daikin Altherma - Lavtemperatur komfort (EKHBH)

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Alle vores køle- og varmeanlæg er sat op med CTS styring

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os