Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Udluftning af badeværelse

Udluftning af badeværelse

Som boligejer ønsker man de bedste forudsætninger for en problemfri og sund bolig, men det er ikke altid tilfældet, man er helt bevidst om, hvilke områder man skal være særligt opmærksomme på. Udluftning i din bolig er essentielt for et godt indeklima, så du på bedst mulig vis kan forebygge muligheden for skimmelsvamp, der er skadeligt for både boligen og beboerne. I langt de fleste boliger befinder der sig et vindue på badeværelset, og selvom det bliver åbnet ind imellem, så er det ikke altid nok. For særligt på badeværelser vil der på daglig basis danne sig en stor mængde fugt, og i vinderhalvåret vil tendensen til fugt værre markant større. Men hvad skal der til for at skabe et sundt indeklima på badeværelset? Hos Baridi Køl & Klima er vi eksperter inden for området, og vi vil give dig et par gode råd til, hvordan du sikrer din bolig bedst muligt imod fugt og svamp. 

Ventilation på dit badeværelse

Bor du i en ældre bolig er huset muligvis ikke udstyret med en ventilator eller et udsugningsanlæg på dit badeværelse, idet bygningsreglementet først har gjort krav på dette efter 1972. Hvis du vil sikre dig, at størstedelen af alt fugt på dit badeværelse forsvinder, så er den bedste mulighed at få opsat en ventilationsløsning, der sørger for at luften udskiftes i rummet. Forskellen på ventilation og et åbent vindue er, at uafhængigt af vind og vejr sørger systemet for, at luften cirkuleres og udskiftes, hvorimod det åbne vindue ofte kan være afhængig af, at det blæser udenfor.

Vi står klar til at hjælpe

Overvejer du at få sikret din bolig, så den bibeholder sin gode stand mange år endnu, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Hos Baridi Køl & Klima er vi specialister inden for området, og vi hjælper dig med alt fra levering til montering. Kontakt os i dag, så vi sammen kan få opfyldt dine ønsker. 

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os