Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Multisystem køl og varme

Klimaanlæg til kontoret

Et godt indeklima og en behagelig temperatur har stor betydning for trivslen på arbejdspladsen. Søger din virksomhed en løsning, der sikrer et tempereret arbejdsmiljø og et sundt indeklima, leverer og monterer BARIDI professionelle klimanlæg til kontoret fra den japanske producent Daikin – en af verdens førende producenter af køle- og klimaløsninger.

Rådgivning samt montering og service af klimaanlæg til kontoret

BARIDI er et kølefirma med over 25 års erfaring i branchen. Siden 1992 har vi leveret, monteret og serviceret klima- og køleløsninger hos en lang række kunder i mange forskellige brancher. Som autoriseret kølefirma med et bredt branchekendskab kan vi tilbyde alt fra klimaanlæg til kontor, til køleløsninger og varmepumper.

Vi har en klar målsætning om altid at levere løsninger, der matcher vores kunder behov, og rådgivning og vejledning er ligeledes en lige så stor del af vores service som montering og vedligeholdelse.

Vi har desuden altid en finger på pulsen, når det handler om at følge med den teknologiske udvikling i branchen. Det sikrer, at du modtager en tidssvarende og skræddersyet løsning, når du vælger os som din foretrukne leverandør og montør af klimaanlæg til kontoret, butikken og andre arbejdsmiljøer, hvor der er behov for et godt indeklima.

Klimaanlæg til butikken eller kontoret fra Daikin

Daikin er internationalt anerkendt for deres innovative køle- og klimaprodukter, og det er da heller ikke tilfældigt, at vi hos BARIDI har valgt udelukkende at føre produkter fra den japanske producent. Daikin er til dels kendt for at producere solide kvalitetsprodukter – men er i lige så høj grad kendt for at tænke såvel miljø, sundhed og sikkerhed med ind i udviklingen af deres klimaløsninger.

Et klimaanlæg til kontoret eller butikken fra Daikin er således et sikkert valg, hvis du søger en bæredygtig løsning med høj stabilitet, som samtidig bidrager til et godt indeklima. Og vælger du BARIDI til at levere og montere dine Daikin produkter, er du samtidig sikret en løsning, der imødekommer lige netop dine behov.

Kontakt BARIDI for et tilbud, eller hvis du har spørgsmål

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et klimaanlæg til butikken, kontoret eller et helt tredje arbejdsmiljø, eller har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte BARIDI og høre nærmere. Vi tilbyder komplette kvalitetsløsninger, der tager højde for alle dine behov, og du kan derfor roligt henvende dig, hvis du har brug for et klimaanlæg til butikken eller kontoret.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

De fleste af vores køle- og varmeanlæg er sat op med CTS styring

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os