Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Køleanlæg

Klimaanlæg til kontor, mødelokale, butikker og serverrum etc.

BARIDI leverer professionelle køleløsninger med udgangspunkt i dine behov. Vi forhandler udelukkende produkter fra den japanske producent Daikin, som er kendt for at levere kvalitetsløsninger, der tager hensyn til såvel miljø som sundhed og sikkerhed.

Dermed er du altid sikret en optimal løsning, når du vælger BARIDI som din forhandler og montør af Daikin-produkter – uanset om du har brug for et klimaanlæg til kontoret, produktionslokale, Institutioner, laboratorium eller serverrummet.

Køleanlæg hos BARIDI – autoriserede køleløsninger siden 1992

BARIDI er en virksomhed, der specialiserer sig i at levere professionelle og skræddersyede løsninger indenfor køl og klima. Virksomheden blev grundlagt i 1992, og vi har således mange års erfaring med rådgivning, projektering og service i kølebranchen. Igennem årene har vi opbygget et bredt branchekendskab, og som autoriseret kølefirma kan vi i dag levere komplette klimaløsninger til en bred vifte af virksomheder i mange forskellige brancher.

hvor et godt indeklima er alfa og omega for et behageligt arbejdsmiljø. Du får altså samlet alle dine behov for projektering og montering af køleanlæg hos én og samme virksomhed, når du vælger BARIDI.

Produkterne fra Daikin overholder alle krav til kvalitet, miljø og sikkerhed, og du er derfor garanteret en både stabil og bæredygtig løsning, når du vælger et Daikin klimaanlæg til dit projekt.

BARIDI monterer og servicerer desuden klimaanlæg til serverrum og datacentre, hvor korrekt køling er afgørende for at undgå overophedning – og hvor et defekt køleanlæg kan have katastrofale konsekvenser.

Kontakt os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til et produkt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af et køleanlæg til kølerummet, kontoret eller serverrummet, er du altid velkommen til at kontakte BARIDI.

Mobil Anlæg

Mobile anlæg kan bruges ved nedbryd af serverrum og andre akutte situationer eller blot ved en midlertidig løsning.

De mobile anlæg er en rigtig god løsning til opgaver, hvor der er behov for køling i en kortere periode.

Anlægget består af en udedel, som skal placeres udenfor rummet og en indedel der bliver placeret i det givende rum.

Udedelen og indedelen er forbundet med 3 meter lange fleksible rør og har en diameter på ca. 10 cm.

Serverrum
Loft

Væg

Aircondition
FTXS-F + FTXS-J + FTXS-K

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

De fleste af vores køle- og varmeanlæg er sat op med CTS styring

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os