Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Hvordan virker aircondition?

Hvordan virker aircondition?

En aircondition er blevet et almindeligt fænomen på størstedelen af Europas hoteller, virksomheder og for nogle også i deres bolig. Vi kender alle til, hvordan den betjenes, men hvordan fungerer den egentlig? Hos Baridi Køl & Klima er vi eksperter inden for alt, hvad der har med varme, køl og udluftning at gøre, og med mange års erhvervserfaring har vi fulgt udviklingen inden for området. Og faktisk er vi nået dertil, hvor der tilbydes fuld klimastyring i hjemmet, så man frit kan vælge den ønskede temperatur for hvert enkelt rum og fastholde temperaturen til trods for køligt vejr udenfor. Lad os kigge på, hvordan en aircondition egentlig fungerer. 

Kølig luft på en varm sommerdag

En aircondition kan sammenlignes med et køleskab, hvis man ser på dets måde at fungere på. Den store forskel ligger i, at et køleskab kun kan nedkøle et lille, afgrænset rum, hvorimod en aircondition har kapacitet til at nedkøle et helt rum eller sågar en hel lejlighed. En aircondition fungerer ved, at et flydende kølemiddel ledes ind i et fordampersystem med et lavt tryk. Her får det lave tryk kølemidlet til at fordampe til en form for gas, som derved køler anlæggets ribber, der hurtigt kan sænke temperaturen på den luft, som passerer. Et anlæg som dette kan både danne kold og varm luft, og luftfugtigheden i den kolde luft er ofte forholdsvis lav. Derfor dannes der kondensvand, der skal ledes bort. 

Skal vi hjælpe dig?

Hos Baridi Køl & Klima er det en spidskompetence at hjælpe vores kunder i mål med deres ønsker og behov for at skabe et bedre klima i hjemmet. Vi vil meget gerne hjælpe dig, og det eneste du behøver at gøre er at kontakte os. Så sørger vi for at guide dig fra start til slut, og vi vil sammen med dig finde den løsning, som du har brug for. 

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os