Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde løsningen, når det handler om at skulle vælge den varmepumpe, som er bedst egnet til ens behov. Ikke nok med, at der udbydes forskellige modeller, så skal man også tage højde for den størrelse som varmepumpens ydeevne kan dække. Og selvom du tager forbehold for rummets størrelse, så har væggenes opbygning, højden til loftet, mængden af vinduer og en række andre faktorer også en betydning. Hos Baridi Køl & Klima står vi altid klar med gode råd og vejledning til dig, når du skal træffe valget, så du kan være sikker på, at du kommer hjem med den rigtige varmepumpe. Så slipper du for at bruge penge på en varmepumpe, der ikke lever op til dine ønsker. 

Forskellige former for varmepumper 

Vi tilbyder en række forskellige varmepumper, og alle er fra det japanske firma Daikin, der er kendt for at levere solide kvalitetsprodukter. Vi tilbyder to hovedtyper inden for varmepumper, nemlig en luftmodel og en vandmodel. Luftmodellen har samme funktion som et klimaanlæg, og her kan du selv bestemme, hvor stor og synlig den skal være. Det kan være en fordel at hænge den i loftet, i det den ikke vil stjæle noget af din boligs gulvplads, og samtidig blæser den luften nedad. Vores varmepumpe til vand er til dig, der er ved at bygge et nyt hus, og gerne vil være sikret varmt og koldt vand i din bolig. 

Lad os hjælpe dig på vej

Vi vil så gerne hjælpe dig hos Baridi Køl & Klima, og for at du ikke træffer det forkerte valg, så kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere. Vi kan hjælpe dig med alt fra levering til montering og installation, så du kan være sikker på, at den kommer til at sidde præcis som den skal. 

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os