Følg os

Ring for et uforpligtende tilbud 70 23 42 22

CTS styring

Styr et større netværk af ventilations-, varme- og køleanlæg.

Med CTS styring – eller central tilstandskontrol og styring – kan du kontrollere og styre et større netværk af ventilations-, varme- og køleanlæg. BARIDI tilbyder montering og service af anlæg til CTS styring, der gør det nemt og effektivt at overvåge og betjene virksomhedens eller hjemmet opvarmnings- og nedkølingskilder samt ventilationsanlæg.

Sådan virker CTS styring

CTS styring gør det som nævnt muligt at betjene og overvåge et netværk af ventilations-, varme- og køleanlæg. Betjeningen foregår fra en såkaldt hovedstation, som i praksis er en computer med et software, der gør det muligt at kontrollere samtlige lokale anlæg. I softwaren er det nemt at få et grafisk overblik over underanlæggene, ligesom brugervenligheden også er høj, når det handler om at justere de ønskede værdier på de enkelte anlæg.

Med CTS styring kan du altså centralisere kontrollen af dine lokale klimaanlæg, og løsningen egner sig derfor især til virksomheder og andre kunder med større anlæg. CTS styring har dog ikke kun praktiske men også økonomiske og energimæssige fordele. Via anlægget er det for eksempel muligt at optimere indeklimaet i forhold til udeklimaet, ligesom det også er nemt at kontrollere udelys i forhold til årstiden og dagens længde. Dermed kan der være store driftsomkostningsmæssige fordele ved et CTS anlæg.

Komplette kvalitetsløsninger indenfor CTS styring

Hos BARIDI har vi beskæftiget os med køle- og klimaløsninger siden 1992, og vi har således en omfattende knowhow om såvel CTS styring som andre klimaopgaver. Vi tilstræber at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer den enkelte kundes behov, og vi kan ligeledes tilbyde komplette kvalitetsløsninger indenfor alle klimaløsninger til stort set alle typer virksomheder. Vi følger ikke mindst med udviklingen i branchen, og du er derfor altid sikret en tidssvarende løsning, der lever op til alle gældende krav om sikkerhed, sundhed, kvalitet og miljø, når du vælger os som leverandør og montør.

Vi forhandler udelukkende produkter fra japanske Daikin – en virksomhed, der ligesom os selv, har kvaliteten og brugervenligheden i fokus i udviklingen af deres produkter. Daikins kvalitetsprodukter og BARIDIs mange års erfaring i branchen er et perfekt match, der tilsammen sikrer, at du altid modtager en professionel og stabil løsning med lave driftsomkostninger, når du har behov for montering af CTS styring og andre løsninger indenfor køl, varme og klima.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til CTS styring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Alle vores køle- og varmeanlæg er sat op med CTS styring

BARIDI Køl & Klima ApS

Vallensbæk Strandvej 192
2665 Vallensbæk Strand

CVR: 14586830

Kom i kontakt

ISO certificeret
×
Menu
Ring op
Skriv til os